[ vissza ]Céklasaláta (4 főre)

Céklasaláta (4 főre) A jól elkészített céklasalátát leszűrjük, kockára vágjuk, így szebben lehet tálalni. Almát hámozunk, szintén kockára vágjuk, citromot csepegtetünk rá, majd újhagymát egyenletes darabokra vágunk, majd az egészet összekeverjük majonézzel, fűszerezzük citromlével, citromfűvel.
Ha a majonézt olívaolajjal készítjük, elmondhatjuk, hogy ételünk a gyógyszerünk!

Hozzávalók
Cékla 0,60 kg
Alma 0,30 kg
Újhagyma 2 csomag
Tartármártás 0,30 kg
Citrom 1 db
Citromfű néhány ágacska
Olívaolaj 0,10 liter
Design & Programing
Cím: 2220 Vecsés, Bertalan u. 22. | Tel./fax.: 29/350-585 | Email: