[ vissza ]Káposztás harcsa (4 főre)

Káposztás harcsa (4 főre) A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd pirosra pirítjuk. A zsiradékot serpenyőbe öntjük, amiben megsütjük a paprikás lisztbe mártott harcsaszeleteket. Kivesszük a szeleteket, és ebben a zsiradékban hagymát, zöldpaprikát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, majd paradicsomot is rátesszük, ezen az alapon kevés vörösborral a savanyú káposztát megfőzzük. Ha jó, tejfeles habarással befejezzük. Tálalás előtt összeforraljuk a harcsaszeletekkel. Tálaláskor zöldpaprikával, paradicsommal, kaporral tálaljuk.

Hozzávalók
Császár szalonna 0,20 kg
Vöröshagyma 2 fej
Zöldpaprika 2 db
Paradicsom 3 db
Liszt 0,10 kg
Pirospaprika 1 kanál
ízlés szerint
Savanyú káposzta 1,00 kg
Száraz vörösbor 0,20 liter
Tejfel 0,20 liter
Halászlé kocka 1 db
Fehérbors csipetnyi
Friss kapor 1 csomag
Afrikai harcsa 0,80 kg
Design & Programing
Cím: 2220 Vecsés, Bertalan u. 22. | Tel./fax.: 29/350-585 | Email: